In de kijker

Ontdek hier onze laatste nieuwsberichten.

Overlegdag BAPN

Acties, Politiek, Verkiezingen

21 september 2023 was een dag rijk aan uitwisselingen en leren: precies het soort dag waar we van houden bij BAPN! Een vijftigtal mensen met ervaring in armoede en leden van onze regionale netwerken uit heel België kwamen samen voor een dag van overleg.

Lees Meer
Ontmoeting met Tania De Jonge bij Teledienst Ninove

Acties, Politiek, Verkiezingen

Eind juni zat Ninoofs burgemeester en federaal parlementslid Tania De Jonge (Open VLD) rond de tafel met de mensen van Teledienst, de plaatselijke vereniging waar armen het woord nemen. Ook het BAPN was van de partij. In een open gesprek vertelden de mensen over hun engagement in de vereniging, het belang van participatie, drempels die ze dagelijks af te rekenen hebben. Ook de aanbevelingen uit het verkiezingsmanifest van BAPN werden besproken.

Lees Meer
Bekijk Alles

Wie zijn wij

Belgisch Netwerk Armoedebestrijding

Vertrekkende vanuit de ervaring van en samen met mensen in armoede zet BAPN alles in het werk om armoede op federaal en Europees niveau te bestrijden. BAPN onderneemt acties en doet beleidswerk om de bestaande sociale, politieke en economische structuren te veranderen en alzo de vicieuze cirkel van armoede te doorbreken.

Lees Meer

Contacteer Ons

Neem contact met ons op of bel ons om te ontdekken hoe we u kunnen helpen.

  • Adres: Vooruitgangstraat 333/6, 1030 Brussel
  • Tel: +32 (0)2 265.01.54
  • Email: info@bapn.be